Bruksanvisningar.net

Sök produkt:

Alla bruksanvisningar till GPS-mottagare

Här hittar du en passande instruktionsbok till din GPS. Bruksanvisning för många olika GPS-mottagare. Här finns alla manualer och bruksanvisningar till GPS-mottagare. Skulle du inte hitta din modell är vi tacksamma om du kontaktar oss och talar om vilken som saknas.

Du kan själv lägga till bruksanvisningar om du känner till några.

 

Annons

Populära GPS-mottagare

Garmin GPS 128

GPS-mottagare med monokrom 4,25 tums display. Passar perfekt i båten.


Magellan RoadMate 2200T

GPS-mottagare i smidigt format. Detaljerad kartor över norden samt över fartkameror är förinstallerade. Kan även spela upp MP3 och visa foton.


Magellan Maestro 4040

GPS som till stora drag är lik modellen 4010 med den skillnaden att det här medföljer kartor över hela Europa. I övrigt har även denna 4,3 tums pekskärm i bredbilds format.


Magellan Maestro 4050

Bluetooth, Europa-kartor och en skärm på 4,3 tum är bara något av vad denna GPS har. Stilren design och smidigt format som passar de flesta behov.


Magellan Maestro 4010

Snygg GPS men 4,3 tums bredbildsskärm. GPS-mottagaren levereras med förladdade kartor och fartkameror. Du har även möjlighet att lägga in egna intressepunkter (POI).


Magellan Triton 2000

Outdoor GPS som du kan ta med dig överallt. QVGA-skärm på 2 tum som visar rutter och intressepunkter. Denna modell är även vattentät enligt IPX7.

Kontakta oss | Steg för steg | Vanliga frågor med svar | Sekretesspolicy | Översikt
© 2024 Bruksanvisningar.net

Bruksanvisningar.net använder MHIpublish,
publiceringsverktyg för hemsidor
.